Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας 2018

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ πραγματοποίησαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών τους στις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2018 Cambridge, Michigan & Language Cert, σε μια αίθουσα κατάμεστη από γονείς και μαθητές στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Astir.

Η κάθε απονομή για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ είναι ξεχωριστή καθώς αναγνωρίζεται ο κόπος και η σκληρή δουλειά των μαθητών τους, ο μόχθος των γονιών αλλά και η συνολική προσπάθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού. Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες τα οφέλη είναι πολλά και συμβάλλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε μαθητή αφού αποκτά μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα και δημιουργεί νέους τρόπους σκέψεις.

Οι δεκάδες επιτυχόντες μαθητές κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται. Η άρτια οργάνωση, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, οι ιδανικές για εκπαιδευτήρια κτιριακές υποδομές και το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απονομή των Πιστοποιητικών παραβρέθηκε και μίλησε η Κα Χαρά Αναστασοπούλου, λογοπαθολόγος, λογοθεραπεύτρια, επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Λογοθεραπείας, Μιλώ – Επικοινωνώ, η οποία αναφέρθηκε στα οφέλη της κοινωνικής μάθησης δηλαδή της μάθησης που λαμβάνει χώρα μέσα σε οργανωμένες ομάδες όπως τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Επίσης, στο τέλος της εκδήλωσης και μετά από κλήρωση ένας από τους μαθητές κέρδισε ένα Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ συγχαίρει τους μαθητές του για την επίτευξη των στόχων τους ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί που για ακόμα μια χρονιά έφεραν τα σχολεία τους στην πρώτη θέση, αγγίζοντας το 100% επιτυχίας στις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική και παραγωγική Νέα Χρονιά.

About Author

Related posts

Ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα ρομποτικής για γονείς και μαθητές ….η εκπαίδευση αλλάζει!

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΛΑΤΣΗ σε συνεργασία με τον STEM education προσκαλεί γονείς και μαθητές που θέλουν να ενημερωθούν για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ρομποτικής και τα οφέλη της, την Παρασκευή 5.10.2018 και ώρα από 17:00 έως 21:00 – Πατρών Πύργου 208 & Μαραγκοπούλου Βραχναίικα Πατρών & Σάββατο 6.10.2018 ώρα 10:00...

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *