Ιστορικό

24 χρόνια πρωτοπορίας στον χώρο της εκπαίδευσης!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Λάτση, με έδρα τη Πάτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1995, με ιδρυτή την καταξιωμένη εκπαιδευτικό στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, Κα. Πόπη Λάτση. Το πάθος της για τη διδασκαλία, η αγάπη της για τους νέους, η σωστή επιλογή συνεργατών και το όνειρό της να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που σφραγίζουν την επιτυχία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΛΑΤΣΗ.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λάτση είναι η πρώτη επιλογή στην εκμάθηση ξένων γλωσσών!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Λάτση από το Σεπτέμβριο του 2001 δημιούργησε Κέντρο Εκμάθησης Πληροφορικής, σε συνεργασία με την FUTUREKIDS, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πιστοποιημένων σπουδών που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν διαφορετικές επαγγελματικές & προσωπικές ανάγκες.

Άλλο ένα παράρτημα Λάτση ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2014 στα Βραχναίικα Πατρών. Πρόκειται για έναν χώρο που φτιάχτηκε από την αρχή σε ένα εντελώς καινούργιο κτίριο, το οποίο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΠΕΠΠ. Επίσης, στο χώρο λειτουργεί Κέντρο Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Κε.Δι.Βι.Μ.1 (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1).

1250

πτυχια μαθητων

815

περηφανοι γονεις

24

χρονια λειτουργιας

18

Πιστοποιημενες καθηγητριες