Εκδηλώσεις   Δείτε επίσης

Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας 2018

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ πραγματοποίησαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών τους στις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2018 Cambridge, Michigan & Language Cert, σε μια αίθουσα κατάμεστη από γονείς και μαθητές στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Astir.

Η κάθε απονομή για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ είναι ξεχωριστή καθώς αναγνωρίζεται ο κόπος και η σκληρή δουλειά των μαθητών τους, ο μόχθος των γονιών αλλά και η συνολική προσπάθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού. Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες τα οφέλη είναι πολλά και συμβάλλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε μαθητή αφού αποκτά μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα και δημιουργεί νέους τρόπους σκέψεις.

Οι δεκάδες επιτυχόντες μαθητές κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται. Η άρτια οργάνωση, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, οι ιδανικές για εκπαιδευτήρια κτιριακές υποδομές και το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απονομή των Πιστοποιητικών παραβρέθηκε και μίλησε η Κα Χαρά Αναστασοπούλου, λογοπαθολόγος, λογοθεραπεύτρια, επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Λογοθεραπείας, Μιλώ – Επικοινωνώ, η οποία αναφέρθηκε στα οφέλη της κοινωνικής μάθησης δηλαδή της μάθησης που λαμβάνει χώρα μέσα σε οργανωμένες ομάδες όπως τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Επίσης, στο τέλος της εκδήλωσης και μετά από κλήρωση ένας από τους μαθητές κέρδισε ένα Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ συγχαίρει τους μαθητές του για την επίτευξη των στόχων τους ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί που για ακόμα μια χρονιά έφεραν τα σχολεία τους στην πρώτη θέση, αγγίζοντας το 100% επιτυχίας στις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική και παραγωγική Νέα Χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες >>

Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας 2017

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών στις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2017 των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.

Η κάθε απονομή είναι ξεχωριστή για εμάς καθώς αναγνωρίζεται ο κόπος και η σκληρή δουλειά των μαθητών μας, ο μόχθος των γονιών αλλά και η δική μας συνολική προσπάθεια. Οι δεκάδες επιτυχόντες μαθητές μας κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται. Η άρτια οργάνωση, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, οι ιδανικές για εκπαιδευτήρια κτιριακές υποδομές και το έμπειρο διδακτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Δείτε φωτογραφίες >>

Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας 2016

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο Patras Palace σε μια αίθουσα κατάμεστη από γονείς και μαθητές την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών στις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2016 των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.

Η κάθε απονομή είναι ξεχωριστή για εμάς καθώς αναγνωρίζεται ο κόπος και η σκληρή δουλειά των μαθητών μας, ο μόχθος των γονιών αλλά και η δική μας συνολική προσπάθεια. Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες τα οφέλη είναι πολλά και συμβάλλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε μαθητή αφού αποκτά μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα και δημιουργεί νέους τρόπους σκέψεις.

Οι δεκάδες επιτυχόντες μαθητές μας κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται. Η άρτια οργάνωση, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, οι ιδανικές για εκπαιδευτήρια κτιριακές υποδομές και το έμπειρο διδακτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την απονομή των Πιστοποιητικών έκανε ο σύμβουλος για θέματα εξετάσεων του Πανεπιστημίου Cambridge ESOL, κ. Stephen Taylor. Επίσης στο τέλος της εκδήλωσης και μετά από κλήρωση ένας μαθητής μας κέρδισε ένα Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ συγχαίρει τους μαθητές του για την επίτευξη των στόχων τους ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί που για ακόμα μια χρονιά έφεραν τα σχολεία μας στην πρώτη θέση, αγγίζοντας το 100% επιτυχίας στις εξετάσεις και εύχεται όλοι να έχουν μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες >>


Απονομή Πτυχίων Β.Ε.Ν. 2015

Διοργάνωνουμε εκδήλωση για την απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.

Αυτή τη χρονιά η απονομή των πτυχίων του πανεπιστημίου του Cambridge, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Porto Rio στην Πάτρα.

Απονομή Πτυχίων Β.Ε.Ν. 2015. Δείτε φωτογραφίες >>
Απονομή Πτυχίων Β.Ε.Ν. 2010. Δείτε φωτογραφίες >>
Απονομή Πτυχίων Β.Ε.Ν. 2009. Δείτε φωτογραφίες >>

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και Κλήρωση για το Tablet στο Κεντρικό Παράρτημα στη Πάτρα και στο Παράρτημα της Καλλιθέας

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Λάτση στο Κεντρικό Παράρτημα στη Πάτρα και στο Παράρτημα της Καλλιθέας. Οι τυχεροί μαθητές που κέρδισαν το φλουρί, κέρδισαν επίσης το μεγάλο μας δώρο, το οποιο ήταν ένα Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018 και Κλήρωση για Ηχεία. Διαβάστε περισσότερα >>
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015 και Κλήρωση για το Tablet. Διαβάστε περισσότερα >>
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014 και Κλήρωση για το Tablet. Δείτε φωτογραφίες >>

Pancake Day

Μια πρωτότυπη εκδήλωση στα πλαίσια του μαθήματος. Μάθαμε τι είναι, μαγειρέψαμε και απολαύσαμε pancakes.

Pancake Day στο Παράρτημα Καλλιθέας - 13 Μαρτίου 2014. Δείτε φωτογραφίες >>

Ο TOM CAT στα Φροντιστήρια Λάτση

Μία διασκεδαστική επίσκεψη από τον γνωστό μας από τα βιβλία... ... τον TOM CAT. Μετά τη γνωριμία, ακολούθησαν πολλά παιχνίδια και τραγούδια μαζί του.

Ο TOM CAT στο Κεντρικό Παράρτημα - Απρίλιος 2018. Δείτε φωτογραφίες >>
Ο TOM CAT στο Κεντρικό Παράρτημα - Μάρτιος 2015. Δείτε φωτογραφίες >>
Ο TOM CAT στο Παράρτημα Βραχαιίκων - Μάρτιος 2015. Δείτε φωτογραφίες >>
Ο TOM CAT στο Κεντρικό Παράρτημα - 26 Μαρτίου 2014. Δείτε φωτογραφίες >>
Ο TOM CAT στο Παράρτημα Καλλιθέας - 6 Μαρτίου 2014. Δείτε φωτογραφίες >>
Ο TOM CAT στο Κεντρικό Παράρτημα - 13 Φεβρουαρίου 2013. Δείτε φωτογραφίες >>

Fun Day στο Παράρτημα Καλλιθέας

Μία γιορτή για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, στο τέλος της σχολικής χρονιάς στο Παράρτημα Καλλιθέας. Πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια στα οποία συμμετέχουνν οι μαθητές καθώς και οι εκπαιδευτικοί μας.

Fun Day 2018. Δείτε φωτογραφίες >>
Fun Day 2017. Δείτε φωτογραφίες >>
Fun Day 2014. Δείτε φωτογραφίες >>
Fun Day 2013. Δείτε φωτογραφίες >>
Fun Day 2012. Δείτε φωτογραφίες >>

Καρναβαλικά Πάρτυ

Το καθιερωμένο καρναβάλικο πάρτυ είναι μία από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Λάτση. Καρναβαλική μουσική, πολύ κέφι και χορός!

Καρναβαλικό Πάρτυ 2014. Δείτε φωτογραφίες >>
Καρναβαλικό Πάρτυ 2013. Δείτε φωτογραφίες >>
Καρναβαλικό Πάρτυ 2012. Δείτε φωτογραφίες >>
Καρναβαλικό Πάρτυ 2011. Δείτε φωτογραφίες >>
Καρναβαλικό Πάρτυ 2010. Δείτε φωτογραφίες >>
Καρναβαλικό Πάρτυ 2009. Δείτε φωτογραφίες >>

Πρωτάθληματα Ποδοσφαίρου

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Λάτση διοργανώνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με συμμετοχή των μαθητών του.

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010. Δείτε φωτογραφίες >>
Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2009. Δείτε φωτογραφίες >>
Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2008. Δείτε φωτογραφίες >>

Κλήρωση για την Δωρεάν Υποτροφία 15 Ημερών στην Αγγλία

Σε έναν από τους αριστεύσαντες μαθητές μας προσφέρουμε μία Δωρεάν Υποτορφία 15 Ημερών στην Αγγλία.

Κλήρωση για την Υποτροφία 2013. Δείτε φωτογραφίες >>
Κλήρωση για την Υποτροφία 2012. Δείτε φωτογραφίες >>
Κλήρωση για την Υποτροφία 2011. Δείτε φωτογραφίες >>
Κλήρωση για την Υποτροφία. Δείτε φωτογραφίες >>

Οι μαθητές μας στο Abbey College

Φωτογραφίες των μαθητών μας που κέρδισαν την Δωρεάν Υποτορφία 15 Ημερών, κατά την διαμονή τους στο Abbey College στην Αγγλία.

Οι μαθητές μας στο Abbey College. Δείτε φωτογραφίες >>

"Αξίζει να το δεις" με την Τατιάνα Στεφανίδου

Μαθητές μας συμμετείχαν στα γυρισμάτα της γνωστής εκπομπής "Αξίζει να το δεις" με την Τατιάνα Στεφανίδου.

"Αξίζει να το δεις" με την Τατιάνα Στεφανίδου. Δείτε φωτογραφίες >>

 

 
Άρη Βελουχιώτη 14 & Αιδηψού, Πάτρα | Τηλ.: 2610 333090 | Email: | Join us at