Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών μας στις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2019 Cambridge, Michigan & Language Cert, σε μια αίθουσα κατάμεστη από γονείς και μαθητές στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Astir.

Η κάθε απονομή για εμάς είναι ξεχωριστή καθώς αναγνωρίζεται ο κόπος και η σκληρή δουλειά των μαθητών μας, ο μόχθος των γονιών αλλά και η συνολική προσπάθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού. Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες τα οφέλη είναι πολλά και συμβάλλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε μαθητή αφού αποκτά μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα και δημιουργεί νέους τρόπους σκέψεις.

Οι δεκάδες επιτυχόντες μαθητές κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται. Η άρτια οργάνωση, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, οι ιδανικές για εκπαιδευτήρια κτιριακές υποδομές και το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην απονομή των Πιστοποιητικών παραβρέθηκε ο Κύριος Stephen Taylor, εκπαιδευτικός σύμβουλος του εξεταστικού φορέα Cambridge Assessment English και μίλησε για την αξία και τη χρησιμότητα της εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας. Επίσης, στο τέλος της εκδήλωσης και μετά από κλήρωση, ένας από τους μαθητές μας κέρδισε ένα Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ συγχαίρει τους μαθητές του για την επίτευξη των στόχων τους, ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί που για ακόμα μια χρονιά έφεραν τα σχολεία μας στην πρώτη θέση, αγγίζοντας το 100% επιτυχίας στις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική και παραγωγική Νέα χρονιά.

About Author

Related posts

Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας 2018

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ πραγματοποίησαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών τους στιςεξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2018 Cambridge, Michigan &

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *