Ανακοινώσεις - Νέα   Δείτε επίσης

18/06/2017
Fun Day 2017 στο Παράρτημα Καλλιθέας

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ με τη διοργάνωση της καθιερωμένης μεγάλης γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς, Fun Day. Το Fun Day πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στον υπέροχο και καταπράσινο προαύλιο χώρο του παραρτήματος Καλλιθέας.

Οι μικροί μας φίλοι φέτος απόλαυσαν ένα εντελώς διαφορετικό Fun Day σε σχέση με τις έξι προηγούμενες χρονιές, αφού ο χώρος ήταν διαμορφωμένος και προσαρμοσμένος σε δυο τεράστιες πίστες SURVIVOR και μια πίστα baby SURVIVOR. Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα χωριστήκαν σε έξι ομάδες δυο για κάθε πίστα και έτσι το απόλαυσαν πραγματικά, έτρεξαν, λερώθηκαν, διαγωνίστηκαν, ξεπέρασαν τα όριά τους και φυσικά κέρδισαν το έπαθλο το οποίο το μοιράστηκαν όλοι μαζί στο τέλος.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο αφού δημιούργησαν όμορφες καλοκαιρινές ζωγραφιές πάνω σε T-shirts και σε χαρτόνι μακέτας. Η εκδήλωση όμως δεν ήταν μόνο τα παιχνίδια αφού υπήρχαν άφθονα παγωτά για όλους, αναψυκτικά και πολλή μουσική. Το φετινό Fun Day ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό και με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα επιτυχημένο σχολικό έτος!


Η Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και τους γονείς που παρευρέθησαν στην γιορτή και σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!


   
Επιστροφή στις Ανακοινώσεις - Νέα
 
Άρη Βελουχιώτη 14 & Αιδηψού, Πάτρα | Τηλ.: 2610 333090 | Email: | Join us at