Ανακοινώσεις - Νέα   Δείτε επίσης

28/06/2018
Fun Day 2018 στο Παράρτημα Καλλιθέας

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ με τη διοργάνωση της καθιερωμένης μεγάλης γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς, Fun Day. Το Fun Day πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στον υπέροχο και καταπράσινο προαύλιο χώρο του παραρτήματος Καλλιθέας οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν το Fun Day αφού ήταν γεμάτο με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε παιδί είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, όπως, το colour fight, το Βάλε στόχο και πέτυχέ τον, τις τσουβαλοδρομίες, το Λίμπο, το σερφάρω στο γκαζόν, τις τρελοσκυταλοδρομίες και πολλά άλλα. Δεν έμειναν όμως εκεί, οι μικροί μας καλλιτέχνες ανέδειξαν το ταλέντο τους δημιουργώντας όμορφες καλοκαιρινές ζωγραφιές πάνω σε T-shirts ενώ διασκέδασαν και με το face-painting. Παράλληλα υπήρχαν άφθονα παγωτά, αναψυκτικά και πολλή μουσική!

Το φετινό Fun Day ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα επιτυχημένο σχολικό έτος αφού, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρων και ενθουσιασμό την επίσημη ομάδα STEM education που έκανε παρουσίαση των μοντέλων Ρομποτικής. Η Ρομποτική θα είναι ένα Νέο Project που τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής Λάτση θα εντάξουν στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας έως και παιδιά Γυμνασίου.


Η Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση, ευχαριστεί θερμά, όλους τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και τους γονείς που παρευρέθησαν στην γιορτή, την ομάδα του Juniors Club που ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την γιορτή, την ομάδα STEM education που έκανε την παρουσίαση των μοντέλων Ρομποτικής και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια του και εύχεται σε όλους, Καλό Καλοκαίρι!


Επιστροφή στις Ανακοινώσεις - Νέα
 
Άρη Βελουχιώτη 14 & Αιδηψού, Πάτρα | Τηλ.: 2610 333090 | Email: | Join us at